![]() |
11Beğeniler | Yeni konu aç Konuyu yanıtla |
| | Makale Araçları | Stil |
| Bekledikçe Yarım Kalır Herşey... yazan WAW 30 Aralık 2025, 19:12
Bekledikçe Yarım Kalır Herşey... Www.WibeForum.Com Ben pek anlamam, yaşamadım bazı şeyleri... Hep eksik kaldı hayatımda belki de tecrübesizliklerim bundan kaynaklı. Tamamlayamadım hiçbir şeyi ömrümde, hep yarım kaldım, yarım bırakıldım ve hep yarım bıraktım kendimi. Acemiliğimdendir hep kaçışlarım bende yaşamak, biriktirmek, tecrübe etmek isterdim hayatın tüm duygularını. Bu yüzden ne zaman bir şeye tutunsam elimde kalan hep bir eksiklik hissi oldu. Bitmeyen cümleler gibi yaşadım hep... noktası konmamış, anlamı hep askıda kalmış. İnsanlar geçti, annlar geçti, ben hep sonraya bıraktım kendimi. Belki cesaret sandığım yaparım nede olsa dediğim şey ertelemekti, belki sabır dediğim korku. Tam olmayı bekledşm ama hayat bekleyenleri tamamlamıyor... Şimdi anlıyorum, yarım kalmak bazen kader değil, alışkanlık. Adım atsan çözülecek şeyleri yük ediyorum.. Hep ertelemek yerine belkide başlamak lazım... Korkarak yarım kalmasındansa, ya var olmayı yada kalmamasını da bilmeli insan... imza: |
| Görüntüleme 203
Yorumlar 7
|
| | #2 |
| Rep Puanı: 87 Rep Derecesi: ![]() | Hepimizin hep bir yarım kalmışlığı vardır . Kalemine sağlık İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #3 |
| Rep Puanı: 300 Rep Derecesi: ![]() ![]() ![]() ![]() | Kalemine saglık. İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol![]() ![]() |
| | Alıntı Yap |
| | #4 |
| Rep Puanı: 150 Rep Derecesi: ![]() ![]() | Varlığınıza sağlık ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #5 |
| Rep Puanı: 117 Rep Derecesi: ![]() ![]() | Korkarak yarım kalmasındansa, ya var olmayı yada kalmamasını da bilmeli insan... Çok doğru, ve samimi bir yazı olmuş. Yüreğine sağlık ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #6 |
| Rep Puanı: 150 Rep Derecesi: ![]() ![]() | Konuya değer kattığınız için teşekkür ederim. ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #7 |
| Rep Puanı: 71 Rep Derecesi: ![]() | Başlamak sandığımızdan daha iyileştirici. Küçük bir adım bile yükleri hafifletiyor. Belki de en cesur adım, kusursuzu beklemekten vazgeçip eksik haliyle yola çıkmaktır. Hayat tamam olmayı değil, niyet etmeyi seviyor, eksikler yolda, zamanla tamamlanıyor. Cesaret kusursuz olmak değil, korkuya rağmen ilerleyebilmek. İnsan yürüdükçe güçleniyor, adım attıkça kendine yaklaşıyor..... İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #8 |
| Rep Puanı: 150 Rep Derecesi: ![]() ![]() | ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| Konuyu yanıtla |
| Şu anda Bu Makaleyi Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |