![]() |
8Beğeniler | Yeni konu aç Konuyu yanıtla |
| | Makale Araçları | Stil |
| yazan WAW 24 Aralık 2025, 16:28
İçime Dökemediklerimle İçimi Döküyorum Www.WibeForum.Com İçimde tutamıyorum artık. Taşıyamıyorum hiçbir şeyin yükünü. Her şey "normal" denilen yerde ağırlaşıyor, bedenimi sızlatıyor. İnsanlara anlatamıyorum. Dinler gibi yapıyorlar, sonra çözüm öneriyorlar. Oysa ben çözüm istemiyorum, sadece yükün biraz hafiflemesini istiyorum. Tanımadığım insanlara anlatmak daha kolay. Çünkü beklentileri yok. Kim olduğumu bilmiyorlar, ne olmam gerektiğini de. Okuyup geçebilirler. Aynı şeyi yaşıyorlarsa durup kalabilirler. İkisi de yeterli. Bu bir hikaye ya da mesaj değil. Bir kazanımı yok, bir şey öğretmiyor. Sadece içimde kalanların artık sığmadığını söylüyor. Güçlü olmakla susmak arasındaki fark bir süre sonra karışıyor. Sustukça güçlenmedim, doğru olanı haykırmayıp kendime sakladıkça sadece daha dolu kaldım. Yazmak rahatlatmıyor. Sadece bazı şeyleri erteliyor. Zaten her şeyi erteliyoruz ama zaman affetmiyor. Dün yaşadığımızı bugün aynı şekilde yaşayamıyoruz. Şimdilik bu yetiyor. Çünkü risk sevmiyoruz. Ne kadar az sorumluluk, o kadar az risk. Ama hayat cesur olanlar için. Risk al, düzelt kendini. |
| Görüntüleme 378
Yorumlar 4
|
| | #2 |
| Rep Puanı: 87 Rep Derecesi: ![]() | Tanımadığım insanlara anlatmak daha kolay. Çünkü beklentileri yok. Kim olduğumu bilmiyorlar, çünkü kendi çevremizde en yakınımıza anlatsak yarın bir gün başka yerden,duyuyoruz o yüzden sizinde dediğiniz yapmak herzaman,en güzeli,olacak İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #3 |
| Rep Puanı: 10 Rep Derecesi: ![]() | Yazmak rahatlatmıyor. Sadece bazı şeyleri erteliyor. Zaten her şeyi erteliyoruz ama zaman affetmiyor. Dün yaşadığımızı bugün aynı şekilde yaşayamıyoruz. Yüreğine Sağlık WAW Çok Güzel Ve Doğru İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol![]() |
| | Alıntı Yap |
| | #4 |
| Rep Puanı: 117 Rep Derecesi: ![]() ![]() | İnsanlara anlatamıyorum. Dinler gibi yapıyorlar, sonra çözüm öneriyorlar. Oysa ben çözüm istemiyorum, sadece yükün biraz hafiflemesini istiyorum. Herkesin sesi olmuş, çoğumuzun yakındığı ve değişmeyen bir durum. Empati kurulsa o kadar basit olacak ki herşey "empati" yetenek olduğunu düşünüyorum. O kadar az ki.. Kalemine, yüreğine sağlık ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| | #5 |
| Rep Puanı: 150 Rep Derecesi: ![]() ![]() | Mümkün olduğunca revizeye gitmemeye doğrudan aktarmaya çalışıyorum ama bu aralar pek o yoğunluk olmuyor. Sizin de varlığınıza sağlık ![]() İçerik gizlenmiştir.İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.Giriş Yap Kayıt Ol |
| | Alıntı Yap |
| Konuyu yanıtla |
| Şu anda Bu Makaleyi Görüntüleyen Aktif Kullanıcılar: 1 (0 üye ve 1 misafir) | |
| |