Yanıt: Genel Sohbet
Forumlara geldiğim dönem üst düzey site yetkilisiydim. Admin olunca sanaldakilerin size olan bakış açısı değişiyor. Selâm alıp vermeniz bile başlı başına bir mevzu hâline dönüşüyor.
Çok geçmeden ilgi odağı hâline geldim. Önce tek tek birkaç kişiyle aşk yaşayım dedim, sonra üç kişiyle aynı anda manitacılık oynarken buldum kendimi. Dedim, bu böyle gitmeyecek. Ben siteyle mi ilgileneyim, aşna fişne işleriyle mi! Yürümüyor.
En sonunda karşı cins bir yan hesap açtım kendime. Dedim, bakın bu sitede yeni, benim arkadaşım. Bir müddet mümkün mertebe yan hesabımla takıldım. Gelgelelim, bir süre sonra onunla da aşk yaşadığım söylenmeye başladı. Dedikodu aldı yürüdü. Yalanladım, öyle bir durumun söz konusu olmadığını belirttim. Önüme bot hesabımla aramızda geçen konuşmaları falan koydular. Birilerine nazire yapayım diye bir dönem manitacılık oyunu oynamışım. Kendi bot hesabımla hem de. Düşünebiliyor musun!
En nihayetinde istifa edip site işlerinden el ayak çektim. Üç dört kişiyle aynı anda sanal aşk yaşasam derdimi anlatabilirim. Ama yan hesabımla sanal aşk yaşamışım, nasıl anlatayım...
Skandalların kedisiyim.
Ahsjsjshahhs  vay be kedi, sabah sabah sen bana kahkaha attırdın, Allah da sana attırsın. Çok iyiydi ya
Aslında hepimizin yaşadığı bir aşk çeşididir. 2001 yılında, yüzünü bile görmediğim kıza, yazı stlinden dolayı aşık olmuşluğum ve onsuz dünyamın dönmeyişi mevcuttur. Ama tam bir afet-i devran çıkmıştı bee. Hey gidi Cansu.. Kim bilir kimlerin hayatını cennete çeviriyosun şu an. İçerik gizlenmiştir. İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız. Giriş Yap Kayıt Ol |