Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2026, 22:32   #22
eFe
Rep Puanı: 10
Rep Derecesi: eFe
Standart Yanıt: WibeForum Tekrardan Açılmıştır

Landing isimli üyeden alıntı
Merhaba; @Elyzra konu iceriginde belirtmis.Irc sunucular ile ilgili tanitim,radyo tanitim bolumleri forumdan kaldirilmistir.Bolumler kaldirilirken sizin konularinizda reklam icerdigi icin silinmistir.Size ozgu degil forum genel konsept degisikligi nedeniyle alinmis bir karar oldugundan sahsi algilamamanizi istirham eder anlayisiniz icin tesekkur ederiz.Sadece sizlik degil web site tanitimlarida kaldirilmistir.Disariya link cikisi yapilmadan forum ici kitlemizle reklamsiz paylasimda bulunmayi daha faydali gorduk.Cunku burasi ircforumu degil genel forum sitesidir ve genel forumlar reklamsiz olur.Ancak anasayfada bulunan izgraf banneri gibi reklam alanlarimiz yine mevcuttur.Ucretli reklam vermek isterseniz ileride @Elyzra ile gorusebilirsiniz.Anasayfa banneri olarak sunucu veya sitenizi eklemesini yapabiliriz.Onun disinda kategorisel tanitim ve yayin konulari forumda acilmayacaktir.
Merhaba,

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.

Ancak alınan bu kararın, forum içerik üreticileri ve katkı sağlayan kullanıcılar açısından bazı soru işaretleri doğurduğunu belirtmek isterim. “Genel konsept değişikliği” kapsamında yapılan bu düzenlemede, tanıtım içerikleri ile doğrudan reklam niteliği taşıyan paylaşımlar arasında daha net bir ayrım yapılmasının daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim.

Forumların temel değerinin, kullanıcı katkısı ve içerik çeşitliliği ile oluştuğu düşünüldüğünde; bu tür kısıtlamaların uzun vadede etkileşim ve içerik zenginliği üzerinde olumsuz etkiler oluşturabileceği değerlendirilmektedir.

Elbette alınan kararlara saygı duyuyoruz. Ancak yapılan düzenlemelerin, katkı sunan kullanıcıların emeğini de gözeten bir denge içerisinde şekillenmesinin daha uygun olacağı görüşündeyim.

Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.

İçerik gizlenmiştir.

İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.
Giriş Yap Kayıt Ol

Alıntı Yap