Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18 Nisan 2026, 19:09   #8
Elyzra
Rep Puanı: 300
Rep Derecesi: Elyzra Elyzra Elyzra Elyzra
Standart Yanıt: WibeForum Tekrardan Açılmıştır

Regex isimli üyeden alıntı
Kurulduğu sıralar bu forumdan haberdar olsam da üye olmamıştım. Yeniden aktif etmen güzel oldu @Elyzra, başta kendi emeklerin olmak üzere; üyelerinin de vermiş olduğu emeklere değer verip bunları koruman oldukça kıymetli.

IRC ile ilgili bölümlerin kaldırılması da oldukça isabetli olmuş. 2 aylık gayet ivmeli başlangıç yapmış bir IRC forum sitesi sahibi olarak; genel içerikli forumlara IRC'nin bulaştırılması benim de hoşuma pek gitmiyor, böyle reklamsız, temiz olunca hem daha samimi hem de daha düzenli geliyor bana. Umarım burada da yine sana, kalitene ve doğallığına yakışır bir kitle oluşur.

O değil de uzun zaman sonra ilk defa bir yere dümdüz üye olarak geldiğimi fark ettim, bildirim geldikçe teknik bişi diye düşünmeden kafam rahat burada stresten uzak takılırım artık.

Hayırlı olsun. ^^
Ahahahhaa teknikçim realden olmasaydı çalardım kapını djxhdhb güzel yorumların için teşekkür ederim irc konusundada aynı düşüncedeyim seninle o yüzden kaldırdım fikirlerine açıgım her zaman gördügün an dile getir iyiki buralardasın

İçerik gizlenmiştir.

İçerikleri görebilmek için üye olmalı ve üye girişi yapmalısınız.
Giriş Yap Kayıt Ol

Alıntı Yap